Termékek Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Garancia

Garancia

Garanciális feltételek


Termékeinket a Magyarországon érvényben lévő jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően forgalmazzuk!
A vonatkozó jogszabályok értelmében minden általunk forgalmazott új termékre kötelező jótállás. A garancia idejét terméklapon feltüntetjük.A jótállási idő kezdete a számlán szereplő dátum. Termékeinkre garanciát számla ellenében vállalunk, külön jótállási jegyet nem töltünk ki.
  
Jótállási igény az alább felsorolt iratok együttes bemutatásával érvényesíthető:

-    A termék teljes gyári csomagolása minden gyári kiegészítővel
-    A  számla egy példánya

Ezek részleges vagy teljes hiánya esetén nem tudjuk a jótállási igényt elfogadni! 

Garanciális igényét az info(kukac)futarplaza(pont)hu e-mail címre jelezni szíveskedjen. Írásbeli bejelentés hiányában garanciális ügyintézésre nincs mód! A garanciális igény bejelentését követően válaszlevélben megírjuk a további teendőket.
A garanciális visszajuttatás költségeit minden esetben a vásárló állja. Portósan küldött csomagokat nem vesz át webáruházunk, azt minden esetben visszaküldi a feladónak!
Harmadik fél által javított, vagy szakszerűtlen kezelésből, beállításból és a garanciális feltételek alá nem eső problémák esetén a garancia megszűnik.
 

Figyelmeztető szöveg terméklapon

 

 

Webáruházunk a jelenlegi veszélyhelyzetben is zavartalanul működik. Vásárlóink és dolgozóink egészsége fontos számunkra, ezért minden ajánlott intézkedést szigorúan betartunk. Naponta többször fertőtlenítünk, kollégáink védőfelszerelésben készítik a csomagokat, ezzel is csökkentve a fertőzés kockázatát.
Mindemellett továbbra is biztosítjuk a tőlünk megszokott gyors és pontos kiszolgálást!

Info banner

Ügyfélszolgálat

 

Gyártók
Top termékek