Termékek Menü

Szállítási módok

A rendelések feldolgozása webáruházunkban egy munkanapon belül megtörténik.

Szállítási módok:

Futárszolgálat: GLS Hungary Kft.
A küldemények kézbesítése a GLS Hungary Kft. futárszolgálattal történik. A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során. A szállítás időpontjáról lehetőséged van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon, közvetlenül a futárszolgálattal.
Szállítási díjak: 14.999 Ft rendelési értékig bruttó 990 Ft, 15.000 Ft felett ingyenes.
Kiszállítási idő: 1-2 munkanap
 
Csomagpont: GLS Hungary Kft.
A küldeményt a kiválasztott GLS csomagponton veheti át nyitvatartási időben, értesítést követően.
Szállítási díjak: 14.999 Ft rendelési értékig bruttó 990 Ft, 15.000 Ft felett ingyenes.
Kiszállítási idő: 1-2 munkanap
Jelenleg a koronavírus miatt ez a szállítási mód nem vehető igénybe.
 
Csomagautomata: Foxpost Zrt.
A FOXPOST egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód. Ha megrendelését bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéri, nem kell egész nap várnia a futárt. A bevásárlóközpont nyitvatartási idejében bármikor átvehető a csomagot. Egy csomag súlya maximálisan 25 kg és maximum 60x36x62 cm nagyságú lehet.
Szállítási díjak: 14.999 Ft rendelési értékig bruttó 990 Ft, 15.000 Ft felett ingyenes.
Kiszállítási idő: Jelen helyzetben egyes automatákat csak naponta egyszer ürítenek/töltenek, így a terméklapon jelzett várható szállítási időhöz képest előfordulhat csúszás.
Amennyiben a megrendelt termékek a fenti méret,- és súlyhatárba nem férnek bele, úgy a megadott telefonszámon felvesszük a kapcsolatot Önnel.

A megrendelés kiszállítása jelenleg csak Magyarország területén lehetséges.
A vásárló hibájából eredő termékcsere esetén a mindenkori szállítási díj kerül felszámításra, az ingyenes szállítási határ elérése esetén is.

A rendelések kiszállítását szerződött partnerünk végzi, ezért a szállítási díj közvetített szolgáltatásként kerül kiszámlázásra.
Mivel a szállítás közvetített szolgáltatás és annak teljesítése már megtörtént, így attól elállni nem lehetséges. A kifizetett szállítási díj visszatartásra kerül.

 

Figyelmeztető szöveg terméklapon

 

 

Webáruházunk a jelenlegi veszélyhelyzetben is zavartalanul működik. Vásárlóink és dolgozóink egészsége fontos számunkra, ezért minden ajánlott intézkedést szigorúan betartunk. Naponta többször fertőtlenítünk, kollégáink védőfelszerelésben készítik a csomagokat, ezzel is csökkentve a fertőzés kockázatát.
Mindemellett továbbra is biztosítjuk a tőlünk megszokott gyors és pontos kiszolgálást!

Info banner

Ügyfélszolgálat

 

Gyártók
Top termékek